0

Din Kundvagn är tom. Men så behöver det inte vara...

Om Oss

Vino.nu startade som ett vinimportföretag. Företaget grundades 2019. Sedan dess har vi jobbat hårt för att ordna bra agenturavtal som gör det möjligt för oss att få bra produkter till Sverige. I första omgången börjar vi med exklusiva kristallglas och andra produkter från tillverkaren Gabriel-glas i Österrike.

Kristall Som Tål Diskmaskin

Gabriel-Glas är stärkt av design. Varje glas är gjuten sömlöst i ett stycke, utan stresspunkt. Gabriel-Glas, från Österrike, tillverkas i blyfri kristall och är helt säker i diskmaskinen. Här kan du bjuda in dina vänner utan att oroa dig för disk!

Glaset

Glaset är idealiskt för alla typer av vin. Något som framträder i skålens konkava utformning, vilket gör att glaset kan leverera doft och smak på ett fantastiskt sätt. Glaset röstades nyligen för en av världens bästa universella vinglas på Winefolly.com

Känslan

Varje millimeter av detta glas är avsiktligt utformad. Det börjar med glasbasen. Den absoluta plattheten i botten ger stabilitet. Fotens vikt bestämmer balansen i glaset. Kombinationen av stamens längd och den knappt märkbara x-formen gör detta glas ett nöje i handen.